Your life, is yours.

12:25:00

                                         
Každý říká co, jak a kdy máte dělat. Na váš názor se ostatní ptají jen na malinko věcí.  Každý asi někdy řešil někoho jiného, nebudeme si tu lhát. A taky každý někdy někomu něco vymluvil nebo se o to pokoušel, ne, že ne. A taky každého někdo od něčeho odradil natolik, že to vzdal rovnou, bez boje. 

Každý řekne, ať posloucháte sebe a jen sebe. Ale když vám bude 10 lidí říkat, že začít tancovat
 je blbost, asi nezačnete. Dobře, já  si taky nechala spoustu věcí vymluvit a doteď toho u něčeho lituji.

Někdy to člověk dělá z lásky k vám,  protože když si řeknete že půjdete do pěvecké soutěže a zrovna zpěv není vaše parketa, tak to asi není ta nejlepší volba. v těchto případech to většinou není vymlouvání jako takové, ale spíše nenápadné podstrkování toho, aby jste své rozhodnutí ještě zvážili.

A někdo o vás prostě pochybuje...to jsou pak jiné výmluvy. Lidé vám říkají, že máte navíc, že už je pozdě začíst, nebo že to prostě nedáte a nemá to budoucnost. 

Ale víte co vám povím? Ano, někdo vám chce pomoci, ale to poznáte. Ale ty, které vás chtějí odradit neposlouchejte!  A víte co vám ještě potřebuji říct? Že to zvládnete! Ty, ty, ty i ty dokážete všechno co si zamanete! Ať už to je otevřít kavárnu, být dobrý v tanci nebo mít blog/youtube kanál. Ať už to je něco o čem sníte od dětství nebo něco co vás napadlo teď. Váš život, není nikoho jiného než váš.
Každou prohru budete snášet o oplakávat samy, ale každou výhru s vámi bude chtít oslavovat X lidí..

 Když jste dole, jste samy ale nahoře máte bezpočet přátel. Tak to je, bylo a bude.

Nikdy se nevzdávejte svých snů, ať už jejich vyplnění bude trvat 1 měsíc či  1,2,8
9 nebo 30 let! Dokážete to!

Vždycky je tu někdo, kdo vás podrží!

  • Share:

You Might Also Like

1 komentářů