Update

21:39:00

Říká se, že o Vánocích se dějí zázraky. Zatím nebyl ani druhý advent, ale jeden zázrak se už stal. Update blogu!


Říkat, že si někdo toho, že nebyly články někdo všiml nebudu, protože si myslím že to nikdo nepostřehl.

Pokud jste na blog zabloudili během 4 měsíců, asi jste si všimli, že grafika prošla pár změnami. Hledala jsem nějakou, která bude neutrální a zároveň jedinečná. Doufejme že nás ta, co je na blogu nyní, jen tak neomrzí :)
 ........................................................................................................................................................................................................................................

Blog nechci nějak škatulkovat, ale kdybych si měla vybrat, asi bych si vybrala kategorii Life. Bude to ale spíš všehochuť. 

Budeme dělat, že za to, že zase dělám co mě baví, může vánoční zázrak a tak se Vánocům budeme v dalších článcích věnovat trošku jinou formou než jsou tipy na dárky či další věci které na vás vyskočí hned po otevření youtube. 

Vlogmas dělat nebudu, styl článků co jsem jaký den dělala mě nebaví a tak to ani psát nechci. Uvidíme jak často budou články vycházet ale chtěla bych, teď každou z těch zbylých třech adventních nedělí, nějaký s vánoční tématikou napsat. 

Myslím že na Update to bohatě stačí :))) 

Ahoj Sabbi

  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů