Happy Easter

3:20:00

Proč milovat Velikonoce? Začíná jaro, a to je úžasná příležitost vyzdobit si pokoj do krásně veselých barviček a naladit se na veselou náladu .  V dnešní době, jsou velikonoce úplně o něčem jiném než v minulosti. Dneska to většina lidí, a co si budem, já taky, vidí hlavně jako volný den.

Pro další lidi, je tohle období velkých nervů a učení, protože jsou maturity a přijímací řízení, což znamená vlastně budoucnost...ale dost věcí se školou,protože, jsou prázdniny!

Vajíčka se dají použít i jinak, než jako odměna pro koledníky (což mi mimochodem, přijde strašně nespravedlivé, proč chodí hodovat holky jen jednou za 4roky? ), jsou to také krásné dekorace.                                                                                                                                                                                                                                                                              Nechápu a obdivuji ty lidi, kteří umí ty vajíčka krásně namalovat a udělat z nich umělecké dílo. U mě to většinou skončí tak, že celé vajíčko obarvím jednou barvou, ale i s tak jednoduchým vajíček se dá udělat krásná ozdoba do pokoje, třeba taková jako je na obrázku vpravo.                                                                                                                                                                                                                                                                                                        V zimě jsou čerti a Vánoce a na jaře Velikonoce. Všichni si řeknou, že se blíží léto a tak že omezí sladké a nezdravé věci. Ale... beránci, bochánky a miliony čokolád od velikonočního zajíčka jsou snad ještě horší než cukroví :)) . Takže, je správný čas, na tu známou větu ,,Začínám zítra. "  :) 


  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů